Crema tartufata bianca 85 g

CONSIGLI D'UTILIZZO: E' la storica crema tartufata rivisitata con il gusto lieve e delicato del tartufo bianchetto. Prodotto elencato nella Guida AIC (Associazione Italiana Celiachia) 2017 e premiato con 2 stelle da Great Taste Award 2017, è ottimo su crostini caldi, panini tartufati, schiacciate e primi piatti. La dose consigliata è di g 20 per persona nel caso di primi piatti.


CHARACTERIZING INGREDIENTS: Champignon mushrooms, spring white truffle 3% (Tuber albidum Pico).


USE TIPS: This is the historic “tartufata” cream recipe revised with light and delicate bianchetto truffle taste. The product has been awarded by 2017 AIC (Italian Coeliac Association) Guide and by 2017 Great Taste Award: it results great on hot croutons, truffle
sandwiches, flatbread and first courses. It is recommended 20 g per person for first courses.


WEIGHT:  85 g, 180 g.

 
Nutritional declaration Nutrition declaration for 100 g of product: Energy 806 kJ (195 kcal), Fat 17,5 g (of which saturates 1,8 g), Carbohydrate 6,2 g (of which sugars 5,1 g), Protein 3,1 g, Salt 0,99 g
Food characteristics Gluten free
Way of use Ideal for 4/5 portions